Nerissa Raytvana Wampiriçe Yardımcısı

| Konu: Ses !! C.tesi Haz. 19, 2010 11:33 am | |
| Merdivenlerden çıkarken bir ses geldi yine Fairly'lerle Baddsh'ler kavga ediyordur ve birilerinin buna bir son vermesi gerekiyordur diye düşündüm ama sesin geldiği yöne doğru gittiğimde hiç beklenmedik bir olayla karşılaştım. Meğersem küçük bir kedi sınıfa girmiş ve bütün vampirlerin gözleri kıpkırmızı olmuştu. Fairlylerde dahil !! Sınıfa girdim ve ; Ne oluyor burda ne bu ne yani naptığınızı zannediyorsunuz !!! diyerek hepsini azarladım... Benim sesimi duyup Lynn başkanda gelmişti. Ve oda sınıfdaki bu hali görünce öfkelenmişti... |
|
Prosperina Constantine Devily Wampiriçe

| Konu: Geri: Ses !! C.tesi Haz. 19, 2010 11:39 am | |
| - Tamam tamam sakin ! Bu küçük ve tatlı kediyi yemeyi düşünmüyorsunuz herhalde yarı insansınız hala. Size yakışmıyor. dedim ve kediyi serbest bıraktım. - Birdaha öyle küçücük hayvanlara zarar vereninizi görürsem fena olur ama ormanda dahi avlanma yok çok açsanız kantinden yiyeceksiniz daha vampir olmadınız ! dedim.
- Ah Nerissa bunları adam etmek gerek sıkı yönetim diyoruz kıyamıyoruz veletlere. dedim ve odalarımıza çıkıyorduk. - Onları adam edicek bir öğretmende yok ki vampir gazetelerine haber mi versek ki ? - Aslında süper fikir Neriss beklemeyelim. dedim.
|
|

| Konu: Geri: Ses !! C.tesi Haz. 19, 2010 11:44 am | |
| Odaarımıza çıkar çıkmaz vampir gazetesini elimize aldık ve okumaya başladık ilanlara bakıyorduk.. Ama doğru düzgün öğretmenler yoktu ki :/ Umudumuzu kesmeye başlamıştık ne yalan söyleyelim... Bi kaç gün daha araştırmaya karar verdimiştik. Bu işin şimdilik bıraktık ve derslere geçtik bu gün sınav alacaklardı haylaz veletler... |
|

| Konu: Geri: Ses !! C.tesi Haz. 19, 2010 12:10 pm | |
| Hepsini bir sınıfa topladık ellerine kağıt kalem öğretmenleri biz olduk. Bir soru ben yazıyordum kopya çeken var mı diye Neris bakıyordu sonra tam tersi oluyordu. Bizden korktular herhaldeki kimse kopya çekmedi. 150. Soruda bitirdik. Bu "Vampir Tarihi" dersinindi. - Aferim size haylaz veletler, kopya çekeniniz olmadı, büyü kullanan da yoktu böyle devam ederseniz aklınız başınıza gelicek,sakın yaramazlık yapayım demeyin sıkı yönetim başlıyor bundan sonra her ay 1 sınav olacağız en az 200 soru olacak ! Sizi adam edeceğiz ! dedim ve odamıza gittim gazeteye bakıyorduk ve 2 kişi gözümüze çarptı. - Hey Neris şu adamları görüyor musun Robert Thomas ve Edward Anthony. dedim. - Evet Emy bunları hemen şimdi cep telefonumuzdan aramalıyız. Özellikleri de çok uygun. dedi Neris ve hemen cep telefonlarımızı çıkardık.
Benim Robert'La konuşmam ;
- Merhaba Robert bey, gazetede iş aradığınızı duydum. - Evet arıyorum. - .................... Adresinde yarın burada olabilir misiniz Robert bey ? - Tabiiki görüşmek üzere.
Neris'in konuşması da böyle geçti heyecanlıydık neyin nesi falan .
- Neris adamın sesi melek gibiydi yaaa. - Aynen aynen kendimi cennette hissettim. - Ya biz ne yapıyoruz aşık felan mı oluyoruz, bu hayatta yapacağım en son şey idi ! - Gerçekten ya kendimize gelelim. dedi Neris. - Ya harbi çok tatlıydı yaa. - Eveeet.
Yoksa biz daha huyunu suyunu bilmediğimiz bir adama aşık mı oluyorduk ?
|
|

| Konu: Geri: Ses !! Paz Haz. 20, 2010 11:47 pm | |
| Yooo Yoo bu olamazdı Lynn'ın düşüncelerinde Robert Beye aşık olduğu yazıyordu... Bizim öğrencilerimize söylediğimiz sakına böyle birşey olamaz dediğimiz şeyi mi yapıyordu Lynn. Hayır bu doğru olamazdı :/ |
|

| Konu: Geri: Ses !! Ptsi Haz. 21, 2010 12:02 am | |
| - Chris'e olan duygularını biliyoruz cicim bende zihin okuyabiliyorum o zihnine soooooook. - Off Lynn yaaa. - Yaa evet off bişi bulamayınca off. bana dil çıkardı bende ona 24 yaşımızda olabilirdik ama beraberken çocuklaşıyordukk. |
|